Portofoliu

RETELE GSM CONNEX-VODAFONE

  • Jud (Timis – Caras Severin – Hunedoara)
  • retele de telefonie mobila GSM
  • 1998-2005

Descriere proiect:

  • Instalații electrice
  • Retele electrice de alimentare cu energie electrica
  • Lucrari de constructii montaj site-uri GSM
  • Montaj de echipamente
  • Contracte de mentenanta periodica
  • Contracte de interventie la avarie

Bazele Connex, predecesoarea Vodafone România, au fost puse în 1997, odată cu startul telefoniei mobile în România. În acel an, Ministerul Comunicațiilor decide să organizeze o licitație publică pentru acordarea primelor două licențe de operare a unor rețele de telecomunicații mobile în sistem GSM. Câteva luni mai târziu, pe 15 noiembrie, sunt anunțate cele două companii câștigătoare: MobiFon (Connex) și Mobil Rom (Dialog).

Mai 2005 marcheaza cea mai mare tranzactie din Romania ultimilor 15 ani (estimata la 2,5 miliarde de dolari), la acea data, prin cumpararea CONNEX de catre Vodafone.

Descriere proiecte

In toata aceasta perioada ELECS, a realizat pt CONNEX, in cativa ani de colaborare , zeci de proiecte de montaj site-uri de telefonie mobila GSM.

De la lucrari de alimentare cu energie electrica, la confectionare si montaj structuri metalice( stalpi-turnuri), montaj tablouri si echipamnete de telecomunicatii specific, la lucrari de constructii civile, ELECS a realizat proiecte complexe, in termene scurte, dictate de nevoia de dezvoltare rapida pe care o impunea compania de telefonie mobile.

S-au realizat proiecte complexe, atat in localitati, cat si pe teren, pe dealuri, pe turnuri de apa, silozuri, sau alte cladiri inalte.

In acelasi timp societatea asigura si contracte de mentenanta periodica si interventie la avarie pentru peste 200 de site-uri de telefonie mobila din judetele Timis, Caras Severin si Hunedoara.

Echipele de interventie asigurau interventia in termen de maxim 1-4 ore de la apel, 24 h/7, pentru 365 zile pe an, in oricare locatie din cele 3 judete asigurate.

Astfel, timp de 7 ani, ELECS a facut parte din debutul construirii primelor retele de telefonie mobila din Romania.

Au ales serviciile noastre

Str. Vasile Georgevici, Nr.8
Timisoara, Romania
+4(0)722 253.142
+4(0)256 306.369
web design by DOW MEDIA
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram